"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Προσωποπαγής οργάνωση

ΜΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(γράφτηκε στις 2-10-13, πριν την προφυλάκιση των Χρυσαυγιτών)

ΜΕ ΤΥΦΛΗ υπακοή στον αρχηγό, τον Ν. Μιχαλολιάκο, αλλά και με πιστή εκτέλεση των αρχών του καταστατικού της, οι “αρχηγίσκοι” και τα μέλη της “Χ.Α.” εγκληματούσαν ποικιλοτρόπως φτύνοντας κατάμουτρα τη δημοκρατία (μέσα και έξω από τη Βουλή), αλλά και την ελληνική δικαιοσύνη, αφού κανείς τους δεν συλλαμβάνονταν.

ΗΤΑΝ ζήτημα χρόνου να γίνει και η δολοφονία κάποιου αντιπάλου τους, που, ως “μοιραίο λάθος”, προκάλεσε την δίκαιη οργή του κόσμου αφυπνίζοντας, επιτέλους, τα αντανακλαστικά κυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η καλά δομημένη αυτή εγκληματική οργάνωση, με πλοκάμια στην ΕΛ.ΑΣ. και αλλού, κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να πλαισιωθεί από πειθήνια, άβουλα ή καλοπληρωμένα μέλη-ψηφοφόρους, ικανά να προβαίνουν ατιμωρητί σε πράξεις ωμής βίας και εν ψυχρω δολοφονιών.

ΑΠΟ τις αποκρυπτογραφήσεις των τηλεφωνημάτων των πρωτεργατών της “Χ.Α.” που έκανε η ΕΥΠ, αποδεικνύεται ότι “μισή ώρα το αργότερο αφότου ο Παύλος Φύσσας υπέστη τη μοιραία επίθεση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής ήξερε για τη δολοφονία”! Στη δε επιχείρηση και εκτέλεση του εγκλήματος φέρεται να εμπλέκονται και βουλευτές της οργάνωσης.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ότι- όπως προκύπτει από το βαρύτατο κατηγορητήριο που συνέταξαν οι ανακριτικές αρχές εις βάρος των συλληφθέντων- η δολοφονία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ιεραρχία του Καταστατικού της Οργάνωσης: αμφίδρομη ενημέρωση ιεραρχίας, εκτέλεση εντολών με τυφλή υπακοή στους ανώτερους και ενημέρωση για το ότι “έγινε η δουλειά”! Ο “φυρερίσκος” (ο Ν. Μιχαλολιάκος) ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή για ό,τι συμβαίνει και δίνει εντολές για ό,τι θα συμβεί. Κράτος εν κράτει δηλαδή, και, δυστυχώς, με τη βούλα της Βουλής, αφού “έβαλε” στο Κοινοβούλιο μερίδα του λαού!

ΑΠΟΡΙΑ όλου του κόσμου και δική μας: Είναι δυνατόν να μη γνώριζαν δικαιοσύνη και κυβέρνηση -ή τουλάχιστον ορισμένοι “όμοροι” βουλευτές της Ν.Δ.- ότι όποιος φτιάχνει “στρατό” (“τάγματα εφόδου”), αναπόφευκτα θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον της δημοκρατίας και του λαού; Γιατί ολιγώρησαν; Περιμεναν πρώτα να χυθεί αίμα; Αλίμονό μας… (Στ.Γ.Κ., stcloris@yahoo.gr)

 


Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

ΑΥΤΟ που μας αρέσει πολύ στο Μίκη Θεοδωράκη δεν είναι μόνο η μουσική του, αλλά ότι, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, παραμένει βαθιά “πολιτικό ον”. Και αθεράπευτα λάτρης της δημοκρατίας.

 

ΔΕΝ σταματά να θίγει τα κακώς κείμενα τόσο της κυβέρνησης -της οποιασδήποτε μνημονιακής- όσο και του λοιπού πολιτικού συστήματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ με τις πρόσφατες συλλήψεις “κεφαλών” της εγκληματικής οργάνωσης “Χ.Α.” είπε μεταξύ άλλων, στη συναυλία που οργανώθηκε προς τιμήν του στο Ηρώδειο (29-9-13):

…Ξαφνικά βρέθηκε αυτή η οργάνωση να είναι εγκληματική; Δεν ήξεραν όλοι αυτοί, και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, ότι στενάζει η κοινωνία από κάτω; Ένας γιατρός στη Νίκαια έκανε λόγο για 1.000 μαχαιρώματα! Πώς δέχονταν να κάθονται στη Βουλή, σε αυτό το ναό της Δημοκρατίας με αυτά τα καθάρματα;”

…Έλα ντε; (Στ.Γ.Κ.)

 


Σχολιάστε