"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Θαυμάστε ποιότητα πολιτικών…

[Γνωστό τοις πάσι ότι το νεοδημοκρατικό  δόγμα "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" έχει διαποτίσει όλη τη μεταπολιτευτική πολιτική. Δεν νομίζουμε να υπάρχει σε όλα τα κόμματα έστω κι ένα πολιτικός που να μην... αμάρτησε για το παιδί, το συγγενή, τον κουμπάρο, τον κολλητό του. Όλες φυσικά οι παρονομίες καλυμμένες από τα... παραθυράκια και τις (ν)τροπολογίες που τις νύχτες ψήφιζαν οι εθνοπατέρες μας... αβέρτα. Τις μικρές ώρες να μη τους παίρνει χαμπάρι και κανείς. και εις υγεία... ημών των κορόΙδων που τους ανεχόμαστε ακόμη...]

… Διαβάστε το “Βηματοδότη” (11-8-12) και θα αντιληφθείτε γιατί πάμε κατά διαβόλου ως λαός και χώρα:

“…Στις προτροπές και πιέσεις από παντού, να παραιτηθεί (ο Βύρων Πολύδωρας που διόρισε, ως πρόεδρος της Βουλής για ένα 48ωρο, την κόρη του στο…γραφείο του!)  ή τουλάχιστον να παραιτήσει την κόρη του από το γραφείο του, μαθαίνω ότι απαντά μ’ ένα όχι και με τη φράση «γιατί, έκανα καμία έκνομη πράξη;» Ούτε θέλει να ακούει, όταν του αναφέρουν περί «ηθικού και νόμιμου» και νομίζει ότι υπάρχει κάποια άγνωστη συνωμοσία εναντίον του. Ποιά όμως συνωμοσία; Ο διορισμός της Μαργαρίτας Βύρωνος Πολύδωρα δημοσιεύθηκε πριν από 20 ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με υπογραφή του Πρόεδρου της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Ήταν δηλαδή, γνωστό στους πάντες. Όλοι μπορούσαν να το διαβάσουν από το συγκεκριμένο ΦΕΚ. Και έτσι τι νόημα θα είχε μία διαρροή; Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν παραιτείται, γιατί εάν έκανε κάτι τέτοιο, τότε θα αναγνώριζε ότι είχε… άδικο και ότι η επίθεση που δέχεται οφείλεται σε κάποιες ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή που ενόχλησαν όπως λέει, πολλούς. Συνωμοσιολογίας, δηλαδή, το ανάγνωσμα.”

Με τέτοιους τόσο … έντιμους πολιτικούς, ποια χώρα θα σωζόταν; (Στ.Γ.Κ.)

————————————————————————————————

Το νόμιμο όπως το …σκαρφίστηκε ο εθνοπατέρας πρώην πρόεδρος της Βουλής και οι συν αυτώ! Όσο για το… ηθικό, ας μιλήσει το 1.οοο.οοο άνεργοι της χώρας:

“Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με αριθμό 344, 23/7/2012.  «Με την υπ’ αριθμ. 8581/6107/11-7-2012 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται στο Γραφείο του πρώην Προέδρου της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα, στη Βουλή, μετά την κατά νόμο πρόταση του, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 41 παρ. 1Ε του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, ΦΕΚ 51/Α/97), όπως ισχύει, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 41 και 42 του προαναφερόμενου Κανονισμού, η Μαργαρίτα Πολύδωρα του Βύρωνα (Α.Δ.Τ. Χ565658) με Γ’ βαθμό και το 2ο Μ.Κ. του βαθμού αυτού, όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΠΕ κατηγορίας του Ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α/2011), όπως ισχύει, θεωρούμενης, σύμφωνα με το άρθρο 42 παρ. 2 του προαναφερόμενου Κανονισμού, της διακοπείσης την 18η Μαΐου 2012 θητείας της ως μετακλητής υπαλλήλου κατά την ΙΓ΄Βουλευτική Περίοδο, συνεχιζόμενης. (Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Διευθύνσεως Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής 8586/6112/11−7−2012)».


—————————————————————-

Στ.Γ.Κ.


Σχολιάστε