"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Δευτεριάτικα…

Ανέκδοτο:

“Eνα ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Τη σύζυγο, την τελευταία στιγμή, έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος. Αναγκάστηκε να πει στον άντρα της πως αδυνατεί να πάει μαζί του κι ας πάει αυτός μόνος του. Σαν καλός σύζυγος που ήταν, αρνήθηκε. Εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, για αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του!

Έτσι, ο σύζυγος φόρεσε το κουστούμι του King Kong που είχε για μια τέτοια περίπτωση κι έφυγε.Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο. Καθώς δε ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι.

Και μια και ο σύζυγος δε γνώριζε τι κουστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του, όταν αυτή απουσίαζε. Φτάνοντας στο σπίτι που δινόταν το πάρτι, αμέσως εντόπισε το σύζυγό της: χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, βάζοντας λίγο χέρι από εδώ και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει.

Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική. ο σύζυγός της άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε.

Ήταν φυσικό άλλωστε μια και ήταν ο σύζυγός της! Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε.

Έτσι, βρέθηκαν σ ‘ ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το έκαναν στα γρήγορα με εξαιρετικό πάθος.

Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι αναρωτώμενη τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του.

Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε. Τον ρωτά:

-Πώς πέρασες αγάπη μου;

Εκείνος απάντησε:

-Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου!

-Χόρεψες καθόλου; τον ρώτησε εκείνη.

-Μπα! της απάντησε, ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτι, βρήκα τον Γιώργο, τον Γιάννη και μερικούς άλλους από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και τη βγάλαμε παίζοντας χαρτιά. Αλλά… δεν θα πιστέψεις τι συνέβη στον τύπο που του δάνεισα το κοστούμι μου…!”


Σχολιάστε