"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Ελληνική δικαιοσύνη εν έτει 2011

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (2011)

ΕΧΟΥΜΕ προσωπική πείρα περί του τι εστι δικαιοσύνη εν Ελλάδι. Ειδικά εδώ στην Κρήτη.

Αλλά και περί του πως η ίδια η Δικαιοσύνη συμπεριφέρεται στους δικαστικούς, όταν αυτοί συναντήσουν  κάτι διαφορετικό στον κλάδο τους. Εξάλλου το ίδιο συμβαίνει παντού. Βλέπετε η ισονομία είναι πολύ επικίνδυνη λέξη για πολλούς…, όπως και το να εργάζεται κανείς περισσότερο από το συνηθισμένο στο δημόσιο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τη Στέλα Ψ. που μας έστειλε την παρακάτω είδησηπου, απλά, αν αληθεύει σε όλες τις διαστάσεις της,  αποκαλύπτει μια ακόμη πτυχή της διαφθοράς με την οποία έχει διαποτισθεί η κοινωνία!

Και πού να στηριχθείς πια…;

Και γι αυτήν την θλιβερή, αλλά και επικίνδυνη κατάσταση τον πρώτο λόγο έχουν οι πολιτικοί μας όλων των κομμάτων, κατά δεύτερο δε λόγο εμείς οι πολίτες που ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

ΓΙ ΑΥΤΑ θα έπρεπε να αγανακτούμε και να κατεβαίνουμε στους δρόμους…

Αν αυτά δεν διορθωθούν, τα μνημόνια θα πηγαινοέρχονται ώσπου να εκλείψουμε ως έθνος… (Στ.Γ.Κ.)

Η ΕΙΔΗΣΗ:

(δημοσιεύεται με ΠΟΛΛΗ επιφύλαξη, διότι δεν γνωρίζουμε και την άλλη πλευρά, δηλαδή τη θέση της Δικαιοσύνης καθώς και το σκεπτικό της απόφασης αποπομπής της. Στ.Γ.Κ.)

Ημερομηνία: Πέμπτη, 7 Ιούλιος 2011, 11:09

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!,  21 Ιουνίου 2011

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη ‘Embedding disabled by request’).

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος

δικαστής Γρεβενών

 

 


Σχολιάστε