"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Σεξ, ψέματα κι αλήθειες

ΚΑΛΟΣ ΜΗΝΑΣ, Καλό καλοκαίρι!

Αν δεν μπει ο Ιούλιος, δεν… μυρίζει καλοκαίρι, δηλαδή, διακοπές,  βουνό ή θάλασσα…

Η είδηση που κυριαρχεί στο διεθνή τύπο-αναμενόμενο άλλωστε-είναι η σχετική με τον Στρος-Καν, τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του Δ.Ν.Τ.

Διαβάστε την:

Σύμφωνα με τους New York Times,

“… μέλη της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης συναντήθηκαν με τους δικηγόρους του Στρος-Καν χθες Πέμπτη (30-6-11) και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι κατηγορίες για κακούργημα που τον βαραίνουν. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως σύμφωνα με δύο αξιωματούχους της αστυνομίας, αν και τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή ανάμεσα στον 62χρονο γάλλο πολιτικό και την καμαριέρα, η γυναίκα αυτή επανειλημμένα είπε ψέματα και οι εισαγγελείς δεν πιστεύουν πολλά από αυτά που έχει καταθέσει.(…)

Η αξιοπιστία της γυναίκας που κατηγορεί τον Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση αμφισβητείται. Οι εισαγγελείς της υπόθεσης εντόπισαν ανακρίβειες στην αίτηση για παροχή ασύλου που είχε κάνει η 32χρονη γυναίκα από την Γουινέα, καθώς και πιθανή ανάμιξή της σε εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Η γυναίκα, όπως αποκαλύφθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε τηλεφωνική επαφή μια ημέρα μετά την επίθεση με κρατούμενο με τον οποίο συζητούσε τα πιθανά οφέλη που θα έχει αν μηνύσει τον Στρος-Καν. Η συνομιλία αυτή έχει καταγραφεί.Η εφημερίδα προσθέτει πως ο άντρας αυτός έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για κατοχή 180 κιλών μαριχουάνας και είναι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια κατέθεταν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της καμαριέρας–συνολικά περίπου 100.000 δολάρια.
Τέλος, η εφημερίδα υπογραμμίζει πως η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως στην αίτηση για χορήγηση ασύλου ανέφερε ότι είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει καταχωρηθεί στην αίτηση.”
——————————————————————————————————————————————–
… Μάλλον αυτό που ενδιέφερε τους Αμερικανούς ήταν να  “πετάξουν” τον κ. Στρος-Καν από τη θέση του Δ.Ν.Τ. και να τοποθετήσουν κάποιο/α άλλο/η πιο φιλικό/η σ΄αυτούς (η Κριστίν Λαγκάρντ είναι… Αμερικανοτραφής Οικονομολόγος) . Ή, και επειδή ο κ. Στρος-Καν διέθετε  βαριά “όπλα”  εναντίον της Αμερικανικής οικονομίας και φοβήθηκαν!
Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα δημιουργούνται “θεωρίες συνωμοσίας” , γιατί βολεύουν τα αβόλευτα.
Κι έτσι κι αλλιώς, η πολιτική είναι η αρχαιότερη πόρνη, μετά την Εύα!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ σήμερα (1-6-11):
“Η Εισαγγελία του Μανχάταν αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο τέως γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, που κατηγορείται το βιασμό καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Το δικαστήριο ήρε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και αποφάσισε να του επιστραφεί η εγγύηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων αλλά όχι και το διαβατήριό του που είχε κατασχεθεί μετά την σύλληψη του.”

… Και μετά σου λέει πως η Δικαιοσύνη είναι τυφλή!
Για να είναι τυφλή πρέπει να υπάρχει!
Αλήθεια, ποιος θα πληρώσει τον παγκόσμιο διασυρμό του ανδρός σ΄αυτή την περίπτωση;
Το τεκμήριον της αθωότητας είναι… ψιλά γράμματα και μόνο για Αμερικανούς πολίτες!
Στ.Γ.Κ.

Σχολιάστε