"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Μικρή επέτειος!

ΣΗΜΕΡΑ, 4  του Μάη, η ιστοσελίδα μας (www. stcloris.gr) συμπληρώνει 4 μήνες αφότου άρχισε να αριθμεί τους επισκέπτες της. Ο αριθμός τους αυξάνεται κατά γεωμετρική πρόοδο κι αυτό μας κάνει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στην επιλογή των θεμάτων και της γλώσσας, αλλά και να έχουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Την ώρα ακριβώς που γράφονται αυτές οι γραμμές ο αριθμός των επισκεπτών έχει υπερβεί τους 5060! Μικρός για μια ιστοσελίδα, ικανοποιητικός για τον χρόνο εμφάνισής της.

Ο ΕΦΗΜΕΡΟΣ λόγος μοιάζει με τα εφημερα έντομα που ζουν ένα 24ωρο, αλλά πεθαίνουν ευτυχισμένα επειδή έχουν ζήσει τα πάντα από τη μέρα της ζωής τους. Έτσι κι ο λόγος. Γεννιεται με το ξημέρωμα, απευθύνεται στο κοινό, αρέσει ή δεν αρέσει, προκαλεί συζητήσεις, διενέξεις, διαμάχες, δέχεται συμμαχίες ή εχθρότητες,  αρνητικές ή θετικές κριτικές…, και στο τέλος της ημέρας αποσύρεται πια σαν παρελθόν. Έρχεται τότε η ώρα του καινούργιου λόγου…

…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσοι μας κάνετε την τιμή να μας επισκέπτεστε, ιδιαίτερα όσους μας σχολιάζουν και φυσικά όλους τους άλλους που απλά μας… διαβάζουν.

Πιο πολύ ευχαριστώ τον καλό μου συνεργάτη-φροντιστή www. kalaitzoglou.gr της ιστοσελίδας που διορθώνει και βελτιώνει την εμφάνισή της.

Να είστε όλοι καλά.

Στ.Γ.Κ.


Σχολιάστε