"Ο λόγος ο εφήμερος βαστά μόνο μια μέρα
το άρωμά του όμως κρατεί και νύχτα και ημέρα"
Στ.Γ.Κ., Νοε. 2010

Eυχαριστήριο! (Χ.ν., 1-9-18)

 

 

 

 

 

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστίες από «καρδίας» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιολογικής Kλινικής, και της ΜΕΘ, του Πανεπιστημιακoύ Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), τους συγγενείς (Ράνια-Κώστα, και Γιάννη Πυροβολάκη), τους γείτονες και φίλους που συνέβαλαν –και συμβάλλουν- στο να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας μου (εμφύτευση βηματοδότη).

 


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον άνθρωπο και λαμπρό επιστήμονα, τον καρδιολόγο Δ/ντή της Kαρδιολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, κ. Ευ. Ζάχαρη για την ανθρώπινη παρέμβαση και παρουσία του σε όλα τα στάδια της περιπέτειάς μου. Επίσης, στον θωρακοχειρουργό Ελ. Καλλέργη που έκανε την εμφύτευση αλλά και στον καθηγητή κ. Σημαντηράκη που μας καθησύχασε για τη μορφή της παρενέργειας. Φυσικά, πολλές ευχαριστίες στην οικογένεια των Βασίλη και Πόπης Βρέζα για την πανταχού παρουσία τους, καθώς και στους Χανιώτες γιατρούς, τον καρδιολόγο Γ. Κιουπέλογλου, τον παθολόγο-νεφρολόγο Εμμ. Παπαδάκη και τον θωρακοχειρουργό κ. Ρεβελιώτη.

Επιπλέον, ευχαριστίες στο προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Χανίων (Χειρουργικό), που προσφέρει ό,τι και όπως μπορεί στους ασθενείς του καθώς και στις εθελόντριες/εθελοντές ερυθροσταυρίτες του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ-Χανίων, που εδώ και χρόνια  προσφέρουν αθόρυβα τις υπηρεσίες τους στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

(Στ.Γ. Καλαϊτζόγλου)


2 Σχόλια

  1. Σταυροπουλος Αναστασιος

    Tελος καλο ολα καλα…Ευχη για μια καλη ποιοτητα ζωης. Φιλικα τασος.

  2. Τάσο μου
    σ΄ευχαριστώ ιδιαίτερα. Ξέρεις, όταν οι ευχές προέρχονται από παλιούς παιδοπολίτες έχουν διπλή αξία. Πρώτον γιατί είναι από ανθρώπους που συν-πονέσαμε μαζί στο παρελθόν και δεύτερον γιατί, με την ενσυναίσθηση που έχουμε πιο ανεπτυγμένη σχετικά με τα πάθη μας, οι ευχές είναι πιο ειλικρινείς.

    Στην κάτω παιδόπολη (Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης), θυμάμαι ένα παιδί, μικρότερο από μένα που το λέγανε Σταυρόπουλο (μικρό όνομα δεν θυμάμαι), είχε πρόβλημα με την καρδιά του και εστάλη από την Πρόνοια στην Αμερική για θεραπεία (εκεί στα μέσα ή τελη δεκαετίας του 1950).

    Σου θυμίζει τίποτε;

Σχολιάστε